DennisPasterstein Tasokasta liikkumista

Kaikki blogit puheenaiheesta Sotilaat

Sotilaat kuriin

Kantahenkilökuntaan kuuluva maamme armeijan henkilöstö varastaa ja rötöstelee. Viimeksi oli tuomiolla upseeri joka oli varastanut 13,5 kiloa sotilastarvikkeita, räjähdettä ja ammuksia. Tuomio puolitoista vuotta ehdollista, jota ei voi pitää ainakaan liian kovana rangaistuksena. Käytännössä se on vain varoitus.

Tervemenoa kotiin, jenkit!

Okinawan asukkaat Japanissa ovat perin pohjin kyllästyneet kaupungissa riehuviin amerikkalaisiin. Vuosikymmeniä jatkuneet raiskaukset ja tappelut ovat tehneet amerikkalaissotilaista epätoivottuja alueella. Hiljattain tapahtunut nuoren naisen raiskaus ja tappo ovat kiristäneet tunnelmaa entisestään. Amerikkalaiset miehitysjoukot halutaan alueelta pois lopullisesti.

Nuo mainiot miehet mustissa kasvonaamareissaan

 Vaikka sotilaalliset selkkaukset ovatkin vakavasti otettavia asioita, on viimeisin Euroopassa käytävä pyssyjen kalistelu saanut jopa koomisia ja huvittaviakin piirteitä.

 

Tällä tarkoitan sitä, että olemme olohuoneen TV:eistä saaneet Ukrainan kriisissä uutena piirteenä silmiemme eteen mustilla kasvonaamareilla peitetyt sotilaat. Kansainvälinen media on sitten joukolla arvuutellut, keitä naamioiden taakse oikein kätkeytyy.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä