DennisPasterstein Tasokasta liikkumista

Kaikki blogit puheenaiheesta Saako vanhuksilla tehdä bisnestä

Kokoomuslaisen hätähuuto: ”vastuu ei ole minun vaan Orpon”

Erilainen ystäväni soitti illalla ja oli todella vihainen.

Minulla on näitä erilaisia kavereita paljonkin. Jotkut ovat kaapissa kuten tämä, joka soitti. Toiset ovat tulleet rohkeasti sieltä ulos. Kuten esimerkiksi Pekka Niiranen Kuopiosta. Hän on ihan avoimesti sitä mitä hän on. Hyvä mies.

Nämä erilaiset kaverini ovat kokoomuslaisia. Minä olen taas perussuomalainen.  Kunnioitamme toisiamme eikä meillä ole mitään puoluevihaa keskenämme. Mitä nyt jos joskus naljaillaan toisillemme.

Petteri käski katsomaan peiliin!

Lainsuojattomat vanhukset

Tietoja vanhusten kovasta kohtelusta; nykyajan ihmiskaupasta hoitolaitoksissa on järkyttävää kuulla.

Siellä missä valtio on heikko tai välinpitämätön ja missä lait eivät suojele yhteiskunnan kaikkia jäseniä näkyy olevan saalistajia, jotka kohtelevat epäinhimillisesti, orjuuttaen ja taloudellista etua häikäilemättömästi tavoitellen toisia ihmisiä, kaltaisiaan.

Rappeuttaako statiinilääkitys vanhuksemme?

 

Yhteiskuntamme medikalisoituu valtavaa vauhtia. Kohta on olemassa tuskin ainuttakaan yli 60  -vuotiasta, jonka aamiaislajitelmaan ei kuuluisi 5-6 erilaista lääkärin määräämää  pilleriä. Useimmalla vähänkin iäkkäämmällä ihmisellä todetaan kolesteroliarvojen, verenpaineen ja sokeriarvojen ainakin ylittävän suositusarvot, jolloin , aivan kuin varmuuden vuoksi, määrätään näihin kaikkiin lääkitys. Aivan erikseen ovat vielä mielialalääkkeet, joiden käyttö kasvaa vuosi vuodelta.

Teleoperaattorit veloittavat tyhjästä

Teleoperaattorit veloittavat nettikäytöstä niitäkin puhelimenkäyttäjiä, jotka käyttävät puhelintaan pelkkään soittamiseen. Tällaisia käyttäjiä ovat useimmiten vanhukset, jotka useinkaan eivät halua, tai edes osaa käyttää älypuhelimia.

Tarkistin asian suurimpien operaatoreitten nettisivuilta. Viimeisenä Tele Finland alkaa ensi kuun alusta periä netin käyttömaksua viimeiseltäkin liittymältään, joka tähän asti on ollut vain pelkkä puheliittymä.

Hoivajätit iso riski veronmaksajille... Attendo, Esperi, Mehiläinen ym.

Suomalaisten vanhusten, vammaisten, orpojen ja lasten sijoituksista vastaavat  yhä enemmän yksityiset  yritykset kuten mm. Attendo, jonka omistaa  Jerseyn veroparatiisiin rekisteröity pääomasijoittaja IK Investment Partners.  Isot ulkomaille rekisteröidyt hoivajätit nielaisevat pala palalta pienet hoivakodit ja hinnat nousevat samaan tahtiin. Kohta kilpailua ei enää ole ja veronmaksajat voivat vain jäädä ihmettelemään, että miten tässä näin kävikään.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä