DennisPasterstein Tasokasta liikkumista

Kaikki blogit puheenaiheesta Poliittinen peli

Jyrki Kataisen poliittinen testamentti

Jyrki ilmoitti antavansa tilaa vaimonsa poliittiselle uralle – rouva Katainen haluaa yrittää Suomen eduskuntaan. Jyrkiltä jalo ja oikea päätös omalle poliitikon uralle, joka alkoi kauan sitten kokoomusnuorista – uutisoitiin valtakirjavilpistä [1 …

… niin tai näin, mutta se vei kauas Siilinjärveltä – aina EU' n huipun tuntumaan saakka, tosin mandaattipaikalle – napaten joidenkin mielestä härskisti eurobyrokraattori Alexander Stubbille ”varatun paikan” [2.

 

Oulussa on päätöksenteko sekaisin!

Koko sivistys- ja kulttuuripuolen palveluverkkosuunnitelman laadinnan lähtökohta on muuttaa vuoden 2016 kouluverkkopäätös nimeltään Oulun koulut 2020-luvulla, joka jäi hävinneitä kismittämään. Eli ainakin Oulunsalon ja Kiimingin lukiot pitäisi lopettaa, ja Salonpään koulu myös - tai vähintäänkin Salonpään koulun toimintaa pitää supistaa eli luokka-asteita vähentää. Kaikki muut muutokset on tuotu lisäksi pöytään, jotta nuo edellä kuvatut saadaan vihdoin maaliin. Melko röyhkeää on siis poliittinen peli nyt!

Paavo Väyrynen - pelimies

Paavo Väyrynen ilmoitti tänään vetäytyvänsä kaikista Keskustapuolueen puolue-elimistä. Hän tunnustaa "reilusti tappionsa". Hän ei sanojensa mukaan voinut enää vaikuttaa Keskustan kautta Suomen, Euroopan eikä koko ihmiskunnan tulevaisuuteen, koska puolue eikä sen puheenjohtaja Juha Sipilä enää kuunnellut hänen ohjeistustaan. Hän jatkaa kuitenkin Kepun ja europarlamentin ALDE-ryhmän jäsenenä.

Luurangot kaapeista ulos!

Tänään sain tarpeekseni selän takaisesta vehkeilystä tässä poliitikkopelissä. Tapahtui seuraavaa:

Suomileijonalta on pankkivalvonnan ja säätelyvallan kynnet leikattu.

Noin 85% Suomea koskevasta säädösvallasta on keskitetty Brysseliin. Myös loppua valtaa päättää omista asioistamme kavennetaan kiihtyvällä vauhdilla. Viimeisin vallan leikkaus koskee pankkien sääntelyä. Uusi luottolaitoslaki pannaan täytäntöön Euroopan unionin direktiiviasetuksena, jotka perustuvat pankkisääntelyn maailmanlaajuiseen kokonaisuudistukseen. Huom, maailmanlaajuiseen kokonaisuudistukseen.

Hasardihommia

Politiikka on kokoaikaista peliä. Kunnissa pelataan kunnallispeliä, puolueissa puoluepeliä, valtioitten parlamenteissa valtiopeliä.  Valtioitten välillä pelataan ison luokan peliä, jota voi hyvin nimittää hasardipeliksi.

Poliittisten pelien pelinappuloina ovat aina poikkeuksetta lopulta tavalliset kansalaiset, jotka joutuvat kärsimään ihan siitä riippumatta, ketkä peliä pelaa ja kuka pelissä kulloinkin on voitolla.

Tiedoksi selkäänpuukottajille!

TÄMÄ ON PAKKO LÄHETTÄÄ UUSINTANA, JOTTA ASIAT ESPANJAN REISSUSTANI  TULEE OIKEIN ULOS!

Olen saanut selvän luotettavan tiedon, että oman puolueeni piiristä muutama henkilö yhdessä erään iltapäivälehden ( lehti ei toki vielä vetänyt lööppiin ) kanssa yrittää levittää juttua, että olisin ollut Malagan turmassani juovuksissa. Se ei pidä paikkaansa. Sen näyttävät sairaalan verikokeet ja muu käytökseni koko onnettomassa tapaturmassa!

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä