DennisPasterstein Tasokasta liikkumista

Kaikki blogit puheenaiheesta Pirkko Ruohonen-Lerner

Halla-ahon, Lernerin ja Terhon huoneentaulut

                    Tekopyhyys myy hyvin. Ihmiset jotka ovat kallellaan arvokonservatismiin ja muuhun itsepetokseen laittavat koteihinsa kylttejä jotka yrittävät hokea kodin onnesta tai että on maalaismainen keksipurkki jossa lukee patinoiduilla kirjaimilla Cookies. Nämä itsepetosloitsuhuoneentaulut ovat aina värittömiä kuten pyhäkoulun parrakkaat jumalat valkoisissa mekoissa Tärnabyn maisemissa.

Journalistiikan professori solvaa miehiä

Elina Grundström on journalistiikan vierailijaprofessori Tampereen yliopistossa. Aiemmin hän on toiminut Vihreän Langan päätoimittajana. On yllättävää, että äärifeministinä professori syyllistää miehiä tavalla, joka mielestäni on jonkinsorttista vihapuhetta. Hänen mielestä kaikkialla vaikuttaa naisiin kohdistuva salaliitto ja vaino, joka sai alkunsa Perussuomalaisten vaalivoitosta vuonna 2011.

Tehdään nuorista naisista haluttavampia

Reilu viikko sitten, ennen kuin kansakunnan puheenaihe oli jääkiekko ennen kuin se oli tasavallan presidentin vaalikampanja, se yksi asia Suomessa oli, kuinka nuoret naiset eivät ole tarpeeksi haluttavia, työnantajille.

Jos viestin tuoja, perussuomalaisten Pirkko Ruohonen-Lerner, olisi mies, hänet olisi ripustettu köyteen sukupuolielimistään. Tarkemmin asiaa kun miettii, on tunnustettava, että oikeassahan Ruohonen-Lerner on. Nuoret naiset eivät ole hyviä työnhakijoita. He ovat potentiaalisesti aivan liian kalliita.

Ruohonen-Lerner liittyi puolueensa humoristeihin

Pirkko Ruohonen-Lerner mokasi aika pahasti hesarin haastattelussa todetessaan "Kannattaa mielummin palkata nuoria miehiä kuin nuoria naisia. Viisain olisin ollut kun olisin ottanut vuonna 2007 nuoren miehen avustajaksi, ei olisi tullut äitiysloman sijaisia ja sijaisen sijaisia". 

Ruohonen-Lernerin onnistunut trollaus

Perussuomalaisten ryhmäpuheenjohtajan paikalta juntattu Pirkko Ruohonen-Lerner sai tänään aikaan melkoisen mediamylläkän Helsingin Sanomien avautumisartikkelin lopussa tarkan laskelmoidulla&nb

Äitiys ja työllistämisen ihanuus

Annika Lapintie (vas) kirjoitti eilen EU-tuomioistuimen ratkaisusta joka turvaa äidin palkanmaksua hänen jäädessä suoraan uudelle äityslomalle ilman paluuta välissä työhön. Vasemmistoliiton eduskuntaryhmän pj. Lapintie oli hieman huolissaan naisten tasa-arvoisen työllistymisen esteistä ja ehdotti että vanhemmuuden kustannukset jaettaisiin kaikille työnantajille.

Myyräsyytökset on julkinen moka ja "rangaistava teko" !?

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pirkko Ruohonen-Lerner syytti julkisuudessa puoluetovereita"myyräntyöstä". Syytös kohdistettiin nimeltä mainiten tiettyihin puoluetovereihin ja kansanedustajiin.

(Myyrä poliittisessa kielenkäytössä tarkoittaa "puoluepetturuutta". Myyrä on puolueeseen soluttautunut vihollinen joka hajoittaa puoluetta)

Uusi ryhmäjohtaja ja"syytetyt" kuittasivat asian puheenjohtajan kilvan hävinneen pettymyksellä. 

Rotta löytyi

Perussuomalaiset ovat kuvanneet etenkin hallituspuolueiden ministeriehdokkaita "rotiksi jotka jättävät uppoavan laivan", viitaten hallituspuolueiden kannatuksen menetykseen tulevissa eduskuntavaaleissa. Puolueidensa sisällä kuitenkin ministerien asema on säilynyt vakaana, eikä luottamuksen menettämistä omista riveistä ole millään muotoa ilmoitettu.

Timo Soini on menettämässä otteen perussuomalaisista

Vuosikausia oli tapana sanoa, että Timo Soini on yhtä kuin perussuomalaiset. Soinin sana on laki, eikä eriäviä mielipiteitä juuri kuulunut. Puolueen toimintamalli oli sama kuin SMP:llä, jossa Veikko Vennamon sanaa ei kyseenalaistettu. Asiat ovat sittemmin muuttuneet. Soinin ote on kirpoamassa.

Hässiikö äijä ja kuinka lie hässii

Kun kerran hässiminen nyt on Puheenvuoron virallista poliittista kieltä haluan minäkin tuoda korteni kekoon.

Minkälainen on äijäpuolue hässijänä?

Näinhän se on että kun puolue muuttuu äijäpuolueeksi niin sukupuoli nostetaan ennekuulumattomaan arvoon politiikan sisältönä ja arvona.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä