DennisPasterstein Tasokasta liikkumista

Kaikki blogit puheenaiheesta Kovat arvot

Vihreiden heikot kannatusluvut eivät ole yllätys.

"Oliko ennen helpompaa olla uskovainen? Nykyisin omaa uskoa ei ole yhtä helppoa tuoda esille esimerkiksi työelämässä. Kristittyjä ollaan työntämässä kaappiin samalla kun kaikki muut ovat tulossa kaapista ulos"

Tämän siivittämänä facebookseinäni loisti hetken aikaa Kokoomusystävieni, persuystävieni ja ylipäätänsä oikeistoihanteisiin nojaavien ystävieni kommenteista, kuinka joku "viimeinkin uskalsi sanoa sen mitä me KAIKKI halusimme sanoa".

Valtion bonusohjelma

K-kaupassa kerätään plussapisteitä, S-kaupassa bonuspisteitä ja jos satut olemaan köyhä ja vielä työtön, valtion bonusohjelmassa kerätään nöyryytyspisteitä.

Päivän hesarin mielipidepalstalla Tanja Aitamuro Stanfordin yliopistosta kirjoittaa jenkkien digitaalisista vaivaistaloista. Järjestelmistä joiden algoritmit on optimoitu epäilemään ja tarkkailemaan kaikkien avuntarvitsijoiden motiiveja. Jopa kaupassakäyntejä monitoroidaan, eikä kiellettyjä ostoksia pysty edes maksamaan köyhäinkortilla.

Kenen kannatuslauluja laulat, sille laulujesi laulamisesta maksat

Alexander Stubb avasi muutama päivä sitten sanaisen arkkunsa ja aiheutti ainakin pienessä piirissä sekä hilpeyttä että kummastelua.

Pehmeät arvot, vaiko kovat arvot?

Hallituksen arvot ovat liian kovat, niin väittää oppositio.

Politiikassa mennään talouspolitiikka edellä, mikä on opposition mukaan väärin.

Pitäisi mennä inhimillisyys edellä, mikä olisi opposition mukaan oikein.


Minusta hallituksen linja on aivan liian pehmoinen.

Hallituksen kova linja olisi sitä että kun  meillä on käytettävissä jokapäiväiseen elämäämme kymmenen euroa päivää kohti, emme käyttäisi  yhtätoista euroa päivässä, kuten nyt tehdään, tai vieläkin enempää, vaan tyytyisimme käyttämään vain omat ansaiitut rahamme.

Meidän ja muiden heikko-osaiset

Pohjois-Italiassa, Suomessa ja muissa Euroopan maissa on noussut kovia ääniä Afrikasta tulevien siirtolaisten vastaannottoa vastaan.

Kielteistä kantaa perustellaan muun muassa sillä, että "pidetään huolta ensin omista ja vasta sitten muista". Tuo selitys ei ole uutta. Niin kauan kun leipäjonoja on ollut olemassa 90-luvun laman seurauksena, näin on Suomessa sanottu. Leipäjonot ovat vain kasvaneet, huonoista ja hyvistä ajoista huolimatta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä